21.09.2015

"Heia bloggen", er det ikke det man burde begynne med? Hehe, vel dette er mitt aller første innlegg i min første blogg, og her skjønner jeg det er mye jeg må sette meg inn i og vel det kommer vel sikkert til å ta en stund før jeg får taket på dette med å blogge.. :)

Jeg startet denne bloggen først og fremst for å vise folk hva jeg egentlig driver med på fritiden og hva jeg ønsker å evt satse på, som da er å male. Jeg malte mitt første oljemaleri for omtrent 5-6 år siden og for bare noen uker siden kunne jeg endelig ta i bruk tittelen "kunstner" haha, neida. Jeg drev å ryddet litt hjemme og da fant jeg noen malerier som jeg ikke har sett på noen år og tenkte, hvorfor ikke bare legge de ut på finn.no og se hva som skjer? Tanken bak det hele var egentlig ikke å selge bildene, men å se hvor mange som faktisk besøkte annonsen min, så bildene mine,  ikke nå mer enn det. Allerede etter bare noen dager mottok jeg en mail fra en dame som var interessert i ett av bildene mine og ønsket svært gjerne å kjøpe det. Dette var utrolig gøy og egentlig en liten (stor) inspirasjon for meg til å begynne å male igjen. Jeg har lenge tenk å prøve å male igjen, men har aldri liksom fått meg til å begynne, før nå.

Etter at jeg møtte denne damen og faktisk solgte mitt aller første maleri, har jeg tenkt litt på det, og kommet fram til at kanskje det er mulig for meg og tjene penger på det jeg virkelig liker å gjøre. Tjene penger på å male malerier som andre ønsker å ha i sine hjem  eller gi i gave til andre, hva vet vel jeg? Jeg har hvert fall bestemt meg for å prøve, male masse malerier og legge de ut her på bloggen, på finn.no og mulig jeg legger de ut på facebook og, kanskje jeg er heldig og får solgt flere malerier og kan virkelig ta i bruk tittelen "kunstner" med god samvittighet.

 

Gjerne kom med kommentarer om hva dere ønsker å se og lese om! Og gjerne kom  med tilbakemeldinger på de maleriene jeg deler med dere:) Det vil komme flere malerier ut på bloggen og jeg skal beskrive de mer utfyllende, med størrelse og evt prisantydning. Prisen er selvfølgelig mulig å diskutere, men jeg legger ut en pris som jeg mener er rimelig for begge parter :) Må ta litt hensyn til hva redskapene jeg bruker og hva selve lerretet koster, som desverre er endel. Og selvfølgelig arbeidet og tiden jeg bruker på å male maleriene! :-) 

Én kommentar

sammegreia

21.09.2015 kl.17:20

Håper du får en superflott dag videre!<3

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg;)

Skriv en ny kommentar

artofmusum

artofmusum

19, Trondheim

Jeg er en 19 år gammel jente fra Trondheim. Grunnen til denne bloggen er for å vise dere hva jeg driver med på fritiden, som da er å male malerier. Dette er noe jeg liker og har lyst å satse på. Håper dere liker det!

Kategorier

Arkiv

hits