Andrea

Hei igjen!
Jeg må bare først og fremst si WOW, helt utrolig at jeg allerede etter bare en dag med blogging ligger på 20 plass over alle bloggere i Trondheim! Stor takk til dere lesere. Superartig at det er så mange som har besøkt bloggen og sett maleriene mine, det er det bare å fortsette med!

Jeg tenkte kanskje dere ville vite litt hvem jeg egentlig er og hva jeg driver med om dagene, for utenom å male da selvfølgelig. Som dere sikkert leste tidligere så er jeg en jente på 19 år og malte mitt første maleri da jeg var omtrent 14 år gammel. Jeg er lærling som vekter, er på mitt andre og siste år nå. Trives godt med jobben min, treffer veldig mange forskjellige, men hyggelige mennesker hver dag.

Jeg ble faktisk nå nylig håndballtrener for Utleira jenter 11. Selv har jeg spilt håndball i 10 år, sluttet da jeg gikk ut av 10'ende klasse. Synes det er super artig å kunne trene disse 11 år gamle jentene, har så mange ideer for hvordan de kan bli super gode på en artig og leken måte, dette blir kjempe bra.

Vel dette var veldig kort og kjapt skrevet om meg, kommer vel flere innlegg der jeg kommer til å skrive mye mer utfyllende og forhåpentligvis litt mer humoristisk, men nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og tenkte jeg skulle lage litt mat og begynne på et nytt maleri! Har fri fra jobb i morgen så da gjør det ingenting om jeg maler på langt på natt. Så får vi se hva jeg finner på å male denne gangen da.

Tenkte jeg skulle slenge med et bilde av meg i securitas uniform, haha;)

 

 

 


Kom gjerne med en kommentar :)

3 kommentarer

B-A

23.09.2015 kl.11:00

Har du skjorte til uniformen?

artofmusum

23.09.2015 kl.11:39

B: Hei, ja jeg har skjorte til uniformen, men dette bilde tok jeg nå i vinter da det var ganske kaldt..

B-A

23.09.2015 kl.12:34

Du maler fine bilder forresten. :)

Skriv en ny kommentar

artofmusum

artofmusum

19, Trondheim

Jeg er en 19 år gammel jente fra Trondheim. Grunnen til denne bloggen er for å vise dere hva jeg driver med på fritiden, som da er å male malerier. Dette er noe jeg liker og har lyst å satse på. Håper dere liker det!

Kategorier

Arkiv

hits