HVORFOR MALER JEG?

 

Litt av grunnen til at jeg maler er at jeg elsker det. Det er en lidenskap jeg lenge har jobbet med.
Selv om det er vanskelig liker jeg å utfordre meg selv. Det er godt å kunne sette seg ned etter en stressende arbeidsdag å ta et lite glass vin, sette på fin musikk og finne fram malingspenslene og lerretet. Da kan tankene få strømme fritt og overføres til fine farger og kontraster på lerretet.

Jeg startet med enkle bilder som jeg fant på nettet. Slik at jeg kunne gjøre det til mitt eget. Det blir selvfølgelig ikke helt likt, men det ønsker jeg ikke heller. Jeg ønsker å lage mitt eget kunstverk.
Kan også la fantasien bestemme hva jeg skal male. Da lar jeg penselen bare gli over lerretet.
Hver dag utfordrer man kreativiteten sin til å utvikle seg. Nye impulser, nye følelser og nye inntrykk, finnes det noe bedre?
Hvis vi egentlig tenker litt over livet er det utrolig mye som kan føre til god kunst. Det handler bare om å snu det slik at det passer.
Alle hendelser kan brukes, selv en liten tur på butikken.

For omtrent 10 år siden konfirmerte søskenbarnet mitt seg, jeg bestemte meg for å lage et maleri i konfirmasjonsgave. Da var jeg omtrent akkurat fylt 9 år så jeg trengte en del hjelp fra min bror, men vi malte da sammen et maleri som skulle være veien til voksenverdenen. Tenkte jeg skulle vise dere bildet... :)Legg gjerne igjen en kommentar :)

4 kommentarer

23.09.2015 kl.18:59

(y)

Enilorac Nesenra

25.09.2015 kl.22:52

Synes det ble veldig fint og veldig passende til en konfirmant ! Elsker å male selv eller gjøre andre kreative ting ! Er kanskje ikke så flink til å sette av tid til det som jeg skulle ønske, for jommen er det fint å bruke litt tid med vin,musikk og være i sitt kreative ess ! Bildet du har på headeren din var utrolig fint btw ;)

artofmusum

25.09.2015 kl.23:04

Enilorac Nesenra: Tusen takk, hyggelig å høre! ??

Enilorac Nesenra

25.09.2015 kl.23:10

Bare hyggelig ! :)

Skriv en ny kommentar

artofmusum

artofmusum

19, Trondheim

Jeg er en 19 år gammel jente fra Trondheim. Grunnen til denne bloggen er for å vise dere hva jeg driver med på fritiden, som da er å male malerier. Dette er noe jeg liker og har lyst å satse på. Håper dere liker det!

Kategorier

Arkiv

hits