Tips til deg som vil male

1) Velg farger som inspirerer deg. Dette kan avhenge av humør og stemning. Det vil også gjøre det lettere for deg som kunstner å bli inspirert av egen kunst. 

2) Ha maleutstyr tilgjengelig. Da er det mye lettere og sette seg ned å male når kreativiteten er til stede og gir ideer. Når man maler kunst er det viktigste og jobeb mens kreativiteten er til stede. Det er da de beste maleriene blir skapt. 

3) Sørg for å ha godt utstyr. Et godt lerret og pensler og ikke minst maling er viktig. Dette øker sjansene på et godt og solid maleri. Ulike pensler er viktig slik at man får forskjellig tykkelse på motivene, eks. Om du skal male tynne blader eller om du skal male et kraftig hus. 

4) Vær lett på hånden. Det er selvfølgelig viktig å vite når du skal gi trykk eller være lett på hånden. Dette skaper tydelige kontraster og er med på å lage dybde og liv i maleriet. 

5) Sett deg ned å tenk på hva du ønsker å male. Dette er viktig i form av at du kan lære deg å være kreativ. Nye ideer vil blomstre, selv om mye kommer underveis. Det er slettes ikke sikkert at maleriet blir slik du tenkte!
Håper dette var til hjelp for kommende eller erfarne små/store kunstnere. Dette er hvertfall noe jeg synes er gode råd.Én kommentar

T.G.I.Frida

26.09.2015 kl.06:16

Fine tips :)

Skriv en ny kommentar

artofmusum

artofmusum

19, Trondheim

Jeg er en 19 år gammel jente fra Trondheim. Grunnen til denne bloggen er for å vise dere hva jeg driver med på fritiden, som da er å male malerier. Dette er noe jeg liker og har lyst å satse på. Håper dere liker det!

Kategorier

Arkiv

hits